Hoe kun je helpen?

1. Help met geld

Met jouw bijdrage help je kinderen in Wijchen en omgeving te spelen met goed, verantwoord en duurzaam speelgoed. Donaties zijn welkom op NL44INGB0000250846. Liever doneren in natura of voor een specifiek doel? Kijk eens op ons verlanglijstje.

2. Help met jouw tijd

Zet jouw tijd en talent in voor speelOtheek Wijchen. Help mee met het controleren van speelgoed, als gastheer of gastvrouw, bij speelochtenden, met het repareren en schoonmaken van speelgoed of in een van onze teams. Lees hier meer over vrijwilliger zijn bij speelOtheek Wijchen.

3. Doneer tweedehands speelgoed 

Zijn jouw kinderen uitgekeken op hun speelgoed? Denk dan eens aan de Speelotheek! Wij zijn erg blij met speelgoed dat gedoneerd word zoals puzzels, spelletjes, Playmobil, bouwspeelgoed, educatief speelgoed, constructiematerialen en noem maar op.
Al het gedoneerde speelgoed dient compleet en niet kapot of beschadigd te zijn. Tevens accepteren wij geen knuffels en boeken. Elk ontvangen speelgoed wordt beoordeeld en daarna wordt er gekozen om dit in de uitleen te doen, of voor een klein bedrag in onze verkoopkast (omdat we het product al hebben of niet past in ons beleid). Van de inkomsten van de verkoopkast kopen wij weer nieuw speelgoed.