Hoe het werkt...

Kom naar de Speelotheek

SpeelOtheek Wijchen is de grootste speelgoedkast uit de regio. Bij de SpeelOtheek kunnen kinderen van 0 t/m 12 jaar educatief, leerzaam en leek speelgoed lenen.

Maak kennis met de speelOtheek tijdens onze openingstijden. Kom gerust een keertje langs om een kijkje te nemen! Of laat je rondleiden door een van onze vrijwilligers. Heb je iets leuks gezien, probeer het dan gerust even ter plekke uit. Vervolgens kan je bij aanschaf van een abonnement of knipkaart het speelgoed meteen lenen voor maximaal 4 weken.

Speelgoed lenen

Speelgoed lenen kan met een abonnement en met een knipkaart.

Met een abonnement kun je speelgoed lenen voor maximaal vier weken. Afhankelijk van het soort abonnement kun je 2, 3 of 4 stuks speelgoed of 2 spelletjes tegelijk lenen. Het abonnement is een jaar geldig, van januari t/m december.

Met een knipkaart kun je maximaal drie stuks speelgoed lenen. Voor het aanschaffen van een knipkaart hoef je geen abonnement te hebben. Leuk om kennis te maken met de speelOtheek of om cadeau te geven.

Wat kost het?

Abonnement:
Een abonnement is één kalenderjaar geldig. 

Spellenabonnement (2 stuks puzzels, gezelschapsspellen): € 15,-
2 stuks abonnement: € 25,-
3 stuks abonnement: € 35,-
4 stuks abonnement: € 45,-
Let op: verzameldozen (V-categorie) tellen als 2 stuks.

Knipkaart:

€ 5,-

Te laat terugbrengen:

 € 0,50 per stuk speelgoed per week

Schade aan onderdeel of onderdeel kwijt: € 1,- per beschadigd of kwijtgeraakt onderdeel. Als het onderdeel binnen een maand wordt teruggevonden, dan krijgt je € 0,50 terug.