Vrijwilligers

SpeelOtheek Wijchen is een stichting die volledig wordt gedraaid door  vrijwilligers. Tijdens openingstijden zijn vrijwilligers aanwezig voor het innemen en uitlenen van speelgoed en het helpen met informatie over speelgoed en het maken van keuze uit die enorme speelgoedkast. Ook achter de schermen wordt hard gewerkt. In teams houden de vrijwilligers zich bezig met het onderhoud en inkoop van het speelgoed, administratie, PR en de dagelijkse gang van zaken. 

 

SpeelOtheek Wijchen zoekt vrijwilligers

 

SpeelOtheek Wijchen, de grootste speelgoedkast van de regio, zoekt nieuwe vrijwilligers. Als vrijwilliger ga je tijdens openingstijden van de speelOtheek speelgoed innemen en uitlenen. Tevens kan je ouders helpen met hun keuze voor speelgoed, gezellig een praatje maken met ouders (en kinderen) en speelgoed netjes weer wegzetten in de kasten. Interesse? Stuur dan een e-mail naar info@speelotheekwijchen.nl of kom langs tijdens de openingstijden.

 

Wanneer?

Tijdens de openingstijden van speelOtheek Wijchen.

Je bepaalt zelf wanneer je wilt werken, dit kan één keer in de maand zijn maar ook elke week.

 

Extra’s

  • Je mag tijdens het helpen in de speelOtheek je kind(eren) gewoon meenemen! Kunnen die lekker spelen met al ons speelgoed
  • Leuk gezellig team dat elk jaar ook een leuk teamdagje organiseert
  • gratis 2-stuks abonnement

 

Overige taken

SpeelOtheek Wijchen draait volledig op vrijwilligers, dus er is altijd wel iets te doen wat bij jouw talenten past. Wij werken met teams die zich bezighouden met onder andere het onderhoud en inkoop van het speelgoed, administratie, PR en de dagelijkse gang van zaken.