ZATERDAGEN VRIJE INLOOP

Vanaf 5 juni hoef je voor je bezoek aan speelOtheek Wijchen op zaterdagen geen afspraak meer te maken. Wel kan er nog steeds maar 1 lener tegelijk binnen in de speelOtheek zijn, dus het kan zijn dat je even moet wachten.


DINSDAG- EN DONDERDAGAVOND OPEN OP AFSPRAAK

Kom je op dinsdag- of donderdagavond naar de speelOtheek? Plan dan een afspraak in via de Datumprikker. Een afspraak duurt maximaal 15 minuten.

Op de website kan je van tevoren in de catalogus bekijken wat we zoal te leen hebben. Deze is recent bijgewerkt, er staan nu nog meer items met afbeelding en omschrijving in.


Hiernaast zie je het uitgebreide coronaprotocol van speelOtheek Wijchen. Wij vragen iedereen nadrukkelijk het protocol in acht te nemen, voor ieders gezondheid.

Tot snel, blijf gezond en pas op elkaar.


4 WEKEN GESLOTEN IN DE ZOMERVAKANTIE

In de zomervakantie zijn we alleen die eerste en laatste week geopend. Vanaf 29 juni kun je dan “zomerlenen”. Dat is 8 weken lenen en 2 items extra bij je abonnement. Zo kun je een eigen zomerpakket samenstellen van bijvoorbeeld een puzzel, Playmobil, reisspel, bouwspeelgoed en iets om lekker mee buiten te spelen. Alle combinaties zijn mogelijk, dus je stelt zelf jouw ideale zomerpakket samen.

NIEUWE TARIEVEN 2021
Vanaf januari 2021 hanteert de speelOtheek nieuwe tarieven. Bekijk hier de nieuwe tarieven 

STATIEGELDACTIES

De statiegeldactie bij COOP Tunnelweg heeft €256,70 opgebracht en de statiegeldactie bij Jumbo Zuiderpoort heeft maar liefst €664,05 euro opgebracht! 
Iedereen super bedankt voor het doneren van jullie statiegeldbonnetjes! Met de opbrengst van deze statiegeldacties zijn 3 mooie Schleich dozen aangeschaft. In 2021 volgt nog meer mooi nieuw speelgoed.

CORONA PROTOCOL 

 • Kom, als het even kan, alleen naar de speelOtheek
 • Blijf maximaal 15 minuten in de speelOtheek
 • De speelOtheek is nu alleen voor het uitlenen van speelgoed, niet om te komen spelen
 • Laat de dozen in de speelOtheek zo veel mogelijk dicht
 • Tel het speelgoed thuis en geef aan ons door als er iets mist of kapot is
 • Lever het speelgoed én de doos schoongemaakt in (uitgezonderd kartonnen dozen en speelgoed)
 • Betaal met pin of Tikki€
 • Lukt het niet om op tijd naar de speelOtheek te komen of op je afspraak? Stuur ons dan een e-mail.
OOK HIER GELDT 

 • Blijf thuis als u verkouden bent
 • Bij koorts of benauwdheid blijven alle huisgenoten thuis
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen
 • Was je handen regelmatig met water en zeep
VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Wij zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Dus als je tijd hebt om twee of drie keer per maand te helpen met de uitleen, meld je aan! Ook achter de schermen is genoeg te doen, dus als je talent meer ligt op het gebied van ICT, PR, speelgoedonderhoud, inkoop, schoonmaak, administratie, etc., ben je meer dan welkom. Vrijwilliger zijn bij de speelOtheek is perfect te combineren met kinderen, want die neem je gewoon mee. Ook heb je altijd nieuw speelgoed in huis en weet je als ouder perfect wat er nog mist in de collectie van de speelOtheek.


Lees hier meer over vrijwilligerswerk bij speelOtheek Wijchen.

SPRINGKUSSEN HUREN
Ken je ons springkussen al? Iedereen met een abonnement van speelOtheek Wijchen kan voor maar €10,- (en €20,- borg) een week lang het springkussen huren. Het springkussen reserveren kan in de speelOtheek zelf of via de mail.

Nieuws

Nieuws