SPEELOTHEEK IN DE BIBLIOTHEEK?

Spelen en lezen, boeken én speelgoed lenen, op 1 plek centraal in Wijchen, dat vinden wij een heel goed plan. SpeelOtheek Wijchen en Bibliotheek Wijchen willen samen verder, met de speelOtheek als shop-in-shop in de Bibliotheek, waardoor het mogelijk wordt om speelgoed en gezelschapsspellen te lenen in de Bibliotheek. Vind jij dat ook een goed plan? Of heb je juist geen interesse? Laat het ons weten door het invullen van deze korte vragenlijst.

SPELLETJESMIDDAG
Maandagmiddag 2 mei organiseert SpeelOtheek Wijchen een gezellige spelletjesmiddag bij De Bibliotheek Wijchen. Kom jij ook spelletjes spelen in de bieb? De spelletjesmiddag is van 14:00 tot 16:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Tot dan!

OPENINGSTIJDEN

Dinsdagavond van 19:30 tot 20.30 uur
Donderdagavond van 19:30 tot 20.30 uur
Zaterdag: 10.30 – 12.30 uur
In schoolvakanties niet op zaterdag

Gesloten op:

donderdag 28 april (meivakantie)
zaterdag 30 april (meivakantie)
donderdag 5 mei (meivakantie)
zaterdag 7 mei (meivakantie)
donderdag 26 mei (hemelvaart)

VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Wij zijn hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Dus als je tijd hebt om twee of drie keer per maand te helpen met de uitleen, meld je aan! Ook achter de schermen is genoeg te doen, dus als je talent meer ligt op het gebied van ICT, PR, speelgoedonderhoud, inkoop, schoonmaak, administratie, etc., ben je meer dan welkom. Vrijwilliger zijn bij de speelOtheek is perfect te combineren met kinderen, want die neem je gewoon mee. Ook heb je altijd nieuw speelgoed in huis en weet je als ouder perfect wat er nog mist in de collectie van de speelOtheek.


Lees hier meer over vrijwilligerswerk bij speelOtheek Wijchen.

SPRINGKUSSEN HUREN
Ken je ons springkussen al? Iedereen met een abonnement van speelOtheek Wijchen kan voor maar €10,- (en €20,- borg) een week lang het springkussen huren. Het springkussen reserveren kan in de speelOtheek zelf of via de mail.